Adana Hatay Mersin Turu

 

ADANA – HATAY – MERSİN (2 GECE 4 GÜN)

İki ve Üç Kişilik Odalarda Kişi Başı Fiyat:
0000,00₺
Tek kişi Konaklama Farkı:
000,00₺

07-11 Yaş Çocuk Ücreti:
(her iki ebeveyni ile birlikte olmak kaydıyla)
0000,00₺


 

1.GÜN

 

Kıymetli Konuklarımız; turumuz 17.30 da Rize Merkez Vaveyla Turizm ofis önünden 18.45 da Trabzon Zigana Yol ağzı Vaten Computer önünden siz kıymetli konuklarımızı karşılayıp yolculuğumuza başlıyoruz.

 

2.GÜN

 Sizi muhteşem tatlar , Tarih yolculuğu bekliyor hazır olun 

Kıymetli Konuklarımız; yolculuğumuz ardından Hatay’a ulaşarak keyifli dinlenebileceğiniz kahvaltı molası veriyoruz. Sizleri büyüleyen ortamı , lezzetleri ile tura enerji dolu başlıyorsunuz. Kahvaltı molası ardından rehberimiz eşliğinde turumuza başlıyoruz. İlk durağımız Samandağı Titus tünelleri ve Beşikli Mağarası oluyor. Tümüyle dağ içine oyulan Saman Dağı Titus Tünelleri 1380 metre uzunluğunda ,7 metre yüksekliğinde ve 6 metre genişliğindedir. Tünelin deniz tarafındaki girişine göre sağ tarafta 100 metre kadar uzaklıkta bulunan Beşikli Mağara , kaya mezarlarının en geniş ve en ünlülerinden olup, içerisinde bölümler halinde on iki mezar vardır. Gezimize devam edip Çevlik Plajını görerek ardından Harbiye’ye hareket ediyoruz. Öğle yemeği molasının ardından Hz. Ömer ordularının Hatay’a giriş sonrasında yapılan ve Anadolu’nun ilk camisi olma özelliği taşıyan Habibi Neccar Camisi’ni geziyoruz. Ardından  dünyanın en büyük 2. mozaik müzesi olma özelliği taşıyan, antik dönemlerden günümüze bölge yaşantısı ve kültürü hakkında bize çarpıcı bilgiler veren Antakya Mozaik Müzesi’ni geziyoruz. Turumuzu tamamlamamız ardından konaklama otelimize hareket ediyoruz.

 

Sabah Kahvaltısı: Belirlenen Restaurantta (Extra)
Öğle Yemeği:  Belirlenen Restaurantta (Extra)
Akşam Yemeği: Konaklama Otelinde
Konaklama: İskenderun Otelleri 

 

3.GÜN

 

 

Kıymetli Konuklarımız; sabah otelde alınan kahvaltı sonrası Adana’ya hareket ediyoruz. Adana’ya ulaştığımızda ilk durağımız 28.500 kişiye sağlayabildiği ibadet imkanı ile Balkanların ve Orta Doğunun en büyük camisi kabul edilen Sabancı Merkez Camii olacak. Burada yapacağımız gezi sonrasında, halen hazırda dünyanın kullanılan en eski köprüsü olma ünvanını elinde bulunduran, dizilere, filmlere, efsanelere konu olmuş Adana Taş Köprüyü ziyaret ediyoruz. Gastronomi turumuzda öğle yemeğini meşhur kaburgacıda vererek muhteşem tatları tatma imkanı bulacaksınız. Parmaklarınıza dikkat edin ısırabilirsiniz. J Öğle yemeği molası ardından Adana Sinema Müzesi’ni ve Atatürk Evini ziyaret ediyoruz. Turumuza extra gerçekleşecek olan parkurumuz ile devam ediyoruz. Transfer araçları ile rotamız Varda Köprüsü ,Gülek Kalesi. Anılarınızda yer alacak muhteşem kareler çekileceksiniz. Turumuzu tamamlamamız ardından Adana’ya hareket edip otelimize yerleşiyoruz.

 

Sabah Kahvaltısı: Belirlenen Restaurantta (Extra)
Öğle Yemeği:  Belirlenen Restaurantta (Extra)
Akşam Yemeği: Konaklama Otelinde
Konaklama: Adana Otelleri 

 

5.GÜN

Kıymetli Konuklarımız; sabah otelde alınan kahvaltı sonrası Tarsus gezimize başlıyoruz ve ilk olarak Tarsus Şelalesi’ne hareket ediyoruz. Eski adıyla Knydos olarak bilinen bu çay ve şelalede vereceğimiz çay molasının ardından Tarsus’ta sırasıyla göreceğimiz yerler Kleopatra Kapısı, Makam-ı Şerif Camii, ve çevresinde bulunan Eski Tarsus evleri ve sokaklarının gezilmesi. Ardından Eshab-ı Kehf Mağrasını ziyaret ediyoruz. Turumuza Nusret Mayın Gemisi ile devam ederek turumuzu tamamlayıp zaman durumuna göre Mersin merkezde sizlere serbest zaman veriyoruz. 18.00 civarı Rize dönüş yolculuğuna başlıyoruz.

 

Sabah Kahvaltısı: Konaklama Otelinde
Öğle Yemeği:  Belirlenen Restaurantta (Extra)
Akşam Yemeği: Belirlenen Restaurantta (Extra)
Konaklama: Dönüş Günü 

 

6.GÜN

Yolculuğumuzu tamamlayıp sabah 08.00 civarı Rize’ye ulaşıyoruz. Huzur veren turumuzda sizleri ağırlamış olmanın verdiği huzur ve mutluluk ile profesyonel ekibimiz eşliğinde sizleri başka bir turumuzda ağırlamak üzere güler yüzle uğurluyoruz.

ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLER

– 2 Gece Lüks Otel Konaklama
– Programda belirtilen gezi ve ziyaretler
– 2 Sabah Kahvaltı
– 2 Akşam Yemeği
– Profesyonel Rehberlik Hizmetleri
– Zorunlu Seyahat Sigortası
– Lüks Turizm Aracı ile Ulaşım
– Araç İçi İkramlar

ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

– 1.Sabah Hatay Kahvaltısı
– Tüm extra harcamalar
– Yemeklerde alınan extra içecekler
– Müze ve ören yeri girişleri
– Öğle yemekleri
– Gülek Varda Transferi (60 TL)

REZERVASYON İÇİN:
0(464) 250 50 53 / +90 552 456 50 53

!!! ÖNEMLİ !!!

– Rezervasyon esnasında kesinlikle Koltuk Numarası sözü ve garantisi verilemez.
– Kesin kayıt yapan konuklarımıza koltukları belirtilecektir .
– Rehber gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
– Turda yeterli kayıt olmadığı takdirde firma 5 gün önce konuklarına bilgi vermek suretiyle turu iptal etme hakkına sahiptir.
– Turumuz müşteri sayısına uygun lüks turizm araçlar ile gerçekleştirilecektir. (19+1  –  31+1  –  35+1  –  46+1  –  54+1 )